Aan het bestand is geen programma gekoppeld om deze actie uit te voeren

In Windows 10 is het mogelijk om verschillende instellingenpaneelpagina's te openen met behulp van verschillende opdrachten. Als u een programmakoppelingsfout krijgt bij het openen van een dergelijke pagina met instellingen, kan dit artikel nuttig voor u zijn. Hetzelfde probleem kan ook optreden bij het openen van een bestand van derden op uw Windows-computer. De volledige foutmelding in dergelijke gevallen is:

Aan dit bestand is geen programma gekoppeld om deze actie uit te voeren. Installeer een programma of, als er al een is geïnstalleerd, maak een koppeling in het configuratiescherm Standaardprogramma's.

bestand heeft geen programma dat eraan is gekoppeld

Als dit probleem of foutbericht hier een paar dingen zijn, moet u het probleem oplossen. EEN

Volgens sommige mensen kan deze specifieke foutmelding ook verschijnen als uw computer is geïnfecteerd met de Spora-ransomware. Ga in dit geval dus voorzichtig te werk.

Aan dit bestand is geen programma gekoppeld om deze actie uit te voeren

Vergeet niet om een ​​back-up van uw registerbestanden te maken en een systeemherstelpunt te maken voordat u wijzigingen aanbrengt in de Register-editor.

U moet ervoor zorgen dat uw Windows-registerinstellingen niet beschadigd zijn. Om dit te doen, voert u regedit uit om de Register-editor te openen en navigeert u naar dit pad-

HKEY_CLASSES_ROOT \ Lnkfile

Aan de rechterkant zou je een stringwaarde moeten vinden met de naam IsShortcut .

Aan dit bestand is geen programma gekoppeld om deze actie uit te voeren

Als u het niet kunt vinden, moet u het maken. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het gebied aan de rechterkant en selecteer Nieuw > Tekenreekswaarde . Noem het als IsShortcut . Het is niet nodig om een ​​waarde in te stellen.

U moet een andere waarde controleren. Dus navigeer nu naar dit pad-

HKEY_CLASSES_ROOT \ CLSID \ {20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} \ shell \ Manage \ commando

Aan de rechterkant zou u een standaard stringwaarde moeten vinden . Zorg ervoor dat de volgende waarde als standaard is ingesteld:

% SystemRoot% \ system32 \ CompMgmtLauncher.exe

Aan dit bestand is geen programma gekoppeld om deze actie uit te voeren

In het geval dat u de commandotoets niet vindt ; u moet dat maken onder Manager- sleutel. Mogelijk moet u echter eerst eigenaar worden.

Nu kan een verkeerd of ontbrekend afbeeldingspad een dergelijk probleem veroorzaken in Windows. Bijna elke app heeft een bepaald afbeeldingspad en u moet controleren of deze momenteel aanwezig is of niet. Om dit te doen, navigeert u naar dit pad-

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ services \ [app-naam]

Aan de rechterkant zou je een stringwaarde moeten vinden met de naam ImagePath .

Aan dit bestand is geen programma gekoppeld om deze actie uit te voeren

Zorg ervoor dat het een geldige waarde heeft. Het zou moeten verwijzen naar het exe-bestand voor dat programma - dat deze fout veroorzaakt.

Ten slotte wilt u misschien het Configuratiescherm openen en de standaardprogramma's instellen. In Windows 10 kunt u ook op Win + I drukken om de app Instellingen te openen en Systeem te selecteren. Blader vervolgens omlaag naar Standaardapps in het linkerdeelvenster en stel hier de standaardinstellingen in.

Aan dit bestand is geen programma gekoppeld om deze actie uit te voeren