Installeer Internet Explorer 9 opnieuw in Windows 7 E en Standard Edition

De E-editie van Windows 7 is beschikbaar in de Europese Economische Ruimte, Kroatië en Zwitserland. Deze versie van Windows 7 bevat geen browser, dwz. Internet Explorer is niet geïnstalleerd. U moet Internet Explorer installeren in de Windows 7 E-editie.

Als u toevallig problemen krijgt met uw Internet Explorer en alle opties hebt geprobeerd, inclusief het uitvoeren van de probleemoplosser voor Internet Explorer, kunt u overwegen om Internet Explorer opnieuw te installeren. Het opnieuw installeren van IE zou de laatste optie moeten zijn bij het oplossen van problemen met Internet Explorer, omdat u mogelijk uw instellingen en favorieten kwijtraakt. Voordat u gaat praten over het opnieuw installeren van Internet Explorer in Windows 7-E en Standard Edition, moet u weten hoe u een back-up van uw favorieten maakt, zodat u ze niet kwijtraakt.

Maak een back-up van Internet Explorer-favorieten

Om een ​​back-up van de favorieten te maken, drukt u op Alt + F in Internet Explorer. Dit opent het menu Bestand. Selecteer Exporteren / importeren. Selecteer Exporteren in het dialoogvenster Exporteren / importeren en klik op Volgende. In IE9 krijgt u een extra stap waarin u wordt gevraagd te selecteren wat u wilt exporteren. Schakel het selectievakje bij Favorieten in. Klik op Volgende en selecteer de plaats om de favorieten veilig op te slaan. Klik op Volgende en sla het bestand op. Klik op Voltooien om het dialoogvenster Exporteren / importeren te sluiten.

Een back-up maken van favorieten in Internet Explorer 9

Installeer Internet Explorer opnieuw in Windows 7 E Edition

Als uw editie van Windows Europees (E) is, heeft u IE niet geïnstalleerd met het besturingssysteem. In dat geval moet u een installatiepakket van Internet Explorer downloaden van de site microsoft.com of beautyofweb.com. Als u Internet Explorer al op Windows 7 E gebruikt, moet u deze eerst van de computer verwijderen.

Verwijder Internet Explorer

Om Internet Explorer te verwijderen:

 1. Open het Configuratiescherm
 2. Klik op Programma's en onderdelen
 3. Selecteer Internet Explorer in de lijst met geïnstalleerde programma's
 4. Klik op Verwijderen.
 5. Nadat de IE is verwijderd, voert u een registry cleaner uit om ervoor te zorgen dat er geen IE-sporen op de computer achterblijven.
 6. Navigeer naar waar u het gedownloade exemplaar van het Internet Explorer-installatiepakket hebt opgeslagen
 7. Schakel de antivirus en firewall uit
 8. Voer het installatiepakket van Internet Explorer uit
 9. Schakel de antivirus en firewall in nadat de IE correct is geïnstalleerd.

Dit legt uit hoe u IE opnieuw installeert in de Windows 7 E Edition. Volg de onderstaande stappen om IE opnieuw te installeren op de standaardeditie van Windows 7.

Installeer Internet Explorer opnieuw in Standard Edition

U hebt Internet Explorer 9 als onderdeel van Windows 7 wanneer u het installeert.

Om Internet Explorer te verwijderen:

 1. Open het Configuratiescherm
 2. Klik op Programma's en onderdelen openen
 3. Klik op Windows-componenten toevoegen / verwijderen
 4. Navigeer naar Internet Explorer
 5. Schakel het selectievakje ernaast uit
 6. Klik OK

Om Internet Explorer opnieuw te installeren in de standaardeditie van Windows 7, herhaalt u de bovenstaande stappen opnieuw en schakelt u het selectievakje voor Internet Explorer in (stap 1 t / m 5). Als u in stap 6 op OK klikt, wordt Internet Explorer opnieuw geïnstalleerd.

Als het standaard verwijderingsproces om Internet Explorer 9 te verwijderen of te verwijderen niet werkt, kunt u deze Microsoft Fix It downloaden en gebruiken .

Als u Internet Explorer opnieuw heeft geïnstalleerd, vergeet dan niet de favorieten te importeren via het menu Bestand. Het proces is hetzelfde als uitgelegd in het begin van dit artikel.

Deze IE-koppelingen voor het oplossen van problemen kunnen u ook interesseren:

 1. Problemen met Internet Explorer oplossen - Zelfhulp van Microsoft
 2. Oplossing: Internet Explorer is niet klaar met installeren
 3. Internet Explorer loopt vast of crasht vaak in Windows 7 of Vista
 4. Herstel Internet Explorer met Fix IE Utility
 5. Oplossing: Internet Explorer 9 opent geen koppelingen
 6. Probleemoplossing: Internet Explorer 9 wordt onmiddellijk geopend en gesloten.
Een back-up maken van favorieten in Internet Explorer 9