Beste gratis automatiseringssoftware voor Windows 10

Computers hebben de manier waarop we ons leven leiden veranderd. Ze hebben op elke manier van ons leven een plek voor zichzelf gevonden. In het recente verleden hebben kunstmatige intelligentie en machine learning plaatsgemaakt voor meer automatisering. Ondanks de ontwikkeling zijn de meeste taken die we op onze pc uitvoeren repetitief. Heeft u er ooit aan gedacht om deze taken te automatiseren en tijd te besparen? Hoewel de meesten van ons bekend zijn met AutoHotkey, zullen we vandaag enkele andere gratis automatiseringssoftware voor Windows bekijken.

Automatiseringssoftware voor Windows 10

In dit artikel zullen we u door enkele van de beste apps leiden die helpen bij het automatiseren van taken op Windows 10. Houd er rekening mee dat sommige automatiseringssoftware ook een betaalde versie biedt, maar de gratis versies zijn voldoende voor thuisgebruikers zoals u en me.

  1. Mini muis macro
  2. Macro Toolworks gratis
  3. Macro-recorder
  4. AutoIT
  5. Trui van Macro Creator

Laten we enkele van de beste gratis taakautomatiseringssoftware voor Windows 10 eens nader bekijken.

1] Mini-muismacro

Automatiseringssoftware voor Windows 10

Mini Mouse Macro is een open source-software die is ontworpen om muis- en toetsenbordacties op te nemen. De software is ook in staat het afspelen te herhalen en je krijgt een eenvoudige editor om de vastgelegde acties te verfijnen / bewerken.

De muisregistratiefunctie registreert de beweging van uw muis en brengt deze in kaart met betrekking tot de X- en Y-positie. U kunt ook een lustelling definiëren en de taak een vooraf gedefinieerd aantal keren automatiseren. Mini Mouse Macro ondersteunt Script Builder en hiermee kunt u opdrachtregels maken. Download Mini Mouse Macro van de homepage.

2] Gratis Macro Toolworks

Macro Toolwork is bedoeld voor ervaren gebruikers en is een krachtige alles-in-één automatiseringssoftware voor Windows. Vanzelfsprekend kunt u met de tool macro's opnemen en deze vervolgens in een macro-editor bewerken. Als gebruiker kunt u elke macro op meerdere manieren activeren en deze toewijzen aan tekstsneltoetsen, sneltoetsen op het toetsenbord, tijdplanner en muistoetsen. Het belangrijkste is dat de Macro Toolworks zowel toetsenbord- als muisgebeurtenissen tegelijkertijd registreert.

De software is erg handig voor het automatiseren van repetitieve taken zoals back-ups van bestanden, het bewerken van het register, het ophalen van gegevens uit Excel-bestanden en andere acties. De automatiseringssoftware Macro Toolworks is beschikbaar in drie edities: Free, Standard en Professional. Scroll naar beneden en download Macro Toolworks Free vanaf de homepage.

3] Macrorecorder

beste automatiseringssoftware

Mouse Recorder is nog een andere freeware die helpt bij het automatiseren van taken op Windows. Mouse Recorder registreert muisbewegingen, klikken en een functie waarmee u repetitieve procedures kunt afspelen. Geavanceerde functies zoals pixelkleurdetectie pauzeren het afspelen van macro's en wachten tot een bepaalde pixel van kleur verandert.

Het beste is dat onstabiele muisbewegingen worden omgezet in vloeiende veegbewegingen en dit is iets dat van pas zal komen bij het maken van videozelfstudies. Bovendien is het geavanceerde opname-algoritme in staat om een ​​programma met een nieuwe grootte te detecteren, verschillende resoluties te variëren en nauwkeurige macro's te bieden.

Alles gezegd en gedaan; de Mouse Recorder werd uiteindelijk een van de meest nauwkeurige macro-automatiseringssoftware. Download Mouse Recorder Pro van de homepage. De productiviteitsverhoging van Macro Recorder is gratis voor persoonlijke gebruikers.

4] AutoIT

beste automatiseringssoftware

Met AutoIT kunt u verschillende soorten automatisering maken en deze aanpassen aan uw vereisten. Zoals met alle andere programma's in deze lijst, kunt u repetitieve taken automatiseren door muisbewegingen en toetsaanslagen op te nemen. Als u een gevorderde gebruiker bent, helpt de Auto Script Editor u de automatisering te integreren met verschillende coderingstools.

Die aparte AutoIT kan worden gebruikt om de registervermeldingen te wijzigen, programma's uit te voeren, toetsaanslagen te automatiseren en een nieuwe workflow voor Windows te creëren. Download AutoIT van de homepage.

5] Macro Creator van de trui

beste automatiseringssoftware

Bent u op zoek naar een gratis maker van macro's die geen moeite doet? Met Pullover's Macro Creator kun je scripts schrijven, functies opnemen en een wild scala aan taken automatiseren. De leercurve is niet steil en een normale pc-gebruiker kan de gebruikersinterface gemakkelijk begrijpen. Als gebruiker kun je Loops instellen, commando's besturen, pixel zoeken gebruiken en toewijzen aan specifieke functionaliteit, 'If Statements' bedenken en sneltoetsen toewijzen aan de automatisering.

Het hoogtepunt is absoluut de Macro Creator. Ik zou Pullover's Macro Creator aanbevelen aan iemand die liever handmatige scripts schrijft dan alleen de acties op te nemen en automatisering te creëren. Download Pullover's Macro Creator van de homepage.

Ik hoop dat je deze freeware nuttig vindt.

Lees het volgende : gratis taakbeheersoftware beschikbaar voor Windows 10.