Hoe Boxbe Waiting List te verwijderen uit Outlook

Er zijn veel services van derden die bovenop populaire e-maildiensten zoals Outlook worden uitgevoerd. Ze worden ook wel e-mailhulpservice genoemd en verbeteren zowel qua ervaring als qua productiviteit. Boxbe biedt specifiek een automatische antwoordservice als u te maken heeft met e-mailoverbelasting. In deze handleiding zullen we delen hoe u Boxbe Waiting List uit Microsoft Outlook kunt verwijderen .

Wat is de wachtlijst van Boxbe

Aangezien Boxbe optreedt als tussenpersoon tussen uw e-mailprovider en u, komen alle naar u verzonden e-mails op een wachtlijst. Zodra u die e-mails heeft goedgekeurd, zijn ze eindelijk beschikbaar om te worden beantwoord. Deze e-mails worden onder een lijst geplaatst met de naam Boxbe Waiting List. Meestal maken ze een map of een label aan waar al deze e-mails worden bewaard. Dit zorgt ervoor dat uw Inbox alleen relevante e-mails bevat.

Hoe Boxbe Waiting List te verwijderen uit Outlook

Als je een e-mail hebt ontvangen als antwoord op je verzonden e-mail waarin staat dat je op de Boxbe-wachtlijst staat, komt dat omdat de ontvanger hun service gebruikt. De afbeelding hierboven laat zien hoe het eruit kan zien in uw e-mailclient.

Hoe Boxbe Waiting List te verwijderen uit Outlook

Ervan uitgaande dat u hun service één keer hebt gebruikt en deze vervolgens hebt overgeslagen, blijft de map of het label staan. In dit tijdperk van internet waar e-mails onze inbox op de een of andere manier overspoelen, is het geen verrassing als je het bent vergeten. Hoewel u er altijd met de rechtermuisknop op kunt klikken en Map verwijderen kunt selecteren , moet u twee stappen nemen om deze volledig te verwijderen:

1] Verwijder Boxbe Rule van Outlook.com

Verwijder Rule of Boxbee uit Outlook

Toen je Boxbe met je Outlook-account verbond, creëerde het een Regel. Elke inkomende e-mail die niet aan de regel voldoet, komt in deze regel terecht en in de map Boxbe Waiting List.

  • Ga naar Outlook.com en log in met uw account.
  • Klik op het COG-pictogram rechtsboven en selecteer Mail> Regels.
  • Zoek naar een regel met de naam "Boxbe Waiting List".
  • Verwijder het.

2] Toegang tot Boxbe intrekken vanuit Microsoft Dashboard

Verwijder de toegang van Boxbe vanuit Outlook

  • Klik in Outlook.com op uw profielpictogram en selecteer Account bekijken .
  • Klik vervolgens op Privacy of volg deze link om naar Microsoft Account Privacy te gaan.
  • Selecteer Apps en services-activiteit bekijken en wissen en zoek Boxbe in de lijst.
  • Klik op Bewerken. Dit zal de details van de toegang door Boxbe met uw account onthullen.
  • Klik vervolgens op Verwijder deze rechten om Boxbe te verwijderen.

Hierna zal het label er niet meer zijn en heeft Boxbe geen toegang tot uw e-mails via uw Microsoft-account. Nu zou je alle e-mails in je inbox moeten zien.

Hoe Boxbe Waiting List te verwijderen uit Outlook