Hoe Office 365 op Windows 10 pc te installeren

Als je een nieuwe Office 365-abonnee bent, kijk je er misschien naar uit om het op je Windows-pc te installeren. Of als u Office 365 of Office 2016 al gebruikt, maar problemen ondervindt, wilt u het misschien opnieuw installeren om de Office-installatie te herstellen. Dit bericht laat je zien hoe je Office 365 of Office 2016 op je Windows 10-pc installeert via je My Office Account- webpagina.

Installeer Office 365 op Windows-pc

De allereerste stap bij het installeren, opnieuw installeren of repareren van Office 365 op een Windows-pc is om Office 365 te koppelen aan een Microsoft-account. Als u al een Office-account aan uw Microsoft-account hebt gekoppeld, bent u klaar om Office voor de eerste keer te installeren, Office opnieuw te installeren of Office op een andere computer te installeren.

De tweede stap is om Office te installeren.

Microsoft staat de eigenaar van een Office 365 Home-abonnement toe om Office op maximaal 5 pc's te installeren. Dit laat enige ruimte over om uw andere vier installaties te delen met goede vrienden of familie. Er is geen vereiste voor andere Microsoft-accounts.

Installeer Office 365 op Windows-pc

Om Office 365 te installeren, meldt u zich aan op de pagina Mijn Office-account en selecteert u Installeren . Mogelijk wordt u gevraagd om de gegevens in te voeren die betrekking hebben op uw account, zoals het e-mailadres en wachtwoord die zijn gekoppeld aan uw exemplaar van Office.

Als het gedeelte Installatie-informatie zichtbaar is op uw computerscherm, selecteert u Installeren . Standaard installeert de actie de 32-bits versie van Office op uw pc met de taal die u hebt geselecteerd toen u het product inwisselde. Als u de 64-bits versie wilt installeren, uw taal wilt wijzigen of andere opties wilt kiezen, raadpleegt u het gedeelte hieronder, Aangepaste installatie- opties.

Office-installatieoptie

Ga in uw browser naar de installatie-pop-up die verschijnt en klik op Uitvoeren, Instellen of Opslaan, afhankelijk van de browser die u gebruikt.

Office installatie ja

Klik op Ja om te beginnen met installeren. Als je ' Je bent klaar om te gaan ' ziet, kies je Alles gedaan.

Office-installatie voltooid

Tijdens de installatie kunt u de video bekijken voor meer informatie over Office.

Zodra u uw Office 365-versie heeft geïnstalleerd, kunt u uw Office-toepassingen gaan gebruiken.

Als je meer informatie nodig hebt over het installeren of opnieuw installeren van Office 365 of Office 2016 op je Windows-computer, ga je naar Office.com.

Verwante leest:

  1. Office repareren en individuele Microsoft Office-programma's verwijderen
  2. Verwijder of verwijder Microsoft Office of Office 365.