Probleemoplosser voor Windows Store-apps voor Windows 10

Windows Store Apps Troubleshooter voor Windows 10 van Microsoft lost alle problemen en problemen op waarmee u te maken kunt krijgen nadat u een upgrade hebt uitgevoerd van Windows 8.1 of Windows 7 naar Windows 10. Microsoft heeft verschillende geautomatiseerde oplossingen uitgebracht om Windows 10-problemen op te lossen, en dit is slechts een van de onlangs uitgebrachte, die is bijgewerkt om problemen met Windows 10-apps op te lossen.

probleemoplosser voor windows-10-store-apps

Probleemoplosser voor Windows 10 Store Apps

De problemen waarmee we worden geconfronteerd, zijn divers. Voor sommige Windows Store-apps worden er geen apps geopend. Sommige kunnen ze niet downloaden, installeren, verwijderen of bijwerken. En dan zijn er nog anderen voor wie de Windows Store zelf niet opent of zelfs ontbreekt. Microsoft heeft zelfs een geautomatiseerde online tool uitgebracht om problemen met de Windows Store op te lossen.

Hoewel het resetten van de Windows Store-cache of het opnieuw registreren van de Windows Store-apps de meeste problemen oplost, kunt u deze probleemoplosser downloaden en uitvoeren als dergelijke handmatige stappen voor probleemoplossing u niet helpen.

Deze probleemoplosser voor Windows Store Apps voor Windows 10 scant uw computer, identificeert de problemen en probeert de problemen automatisch op te lossen.

Klik hier om het van Microsoft te downloaden. Zie dit bericht als u een Windows Store Cache ontvangt die mogelijk beschadigd is na het uitvoeren van Windows Store Apps Troubleshooter.

Hoewel Windows 10 voor velen prima werkt, hebben sommigen te maken gehad met verschillende problemen en problemen. Laat ons weten hoe de ervaring voor u is geweest en of u problemen heeft ondervonden, hoe u deze hebt kunnen oplossen.

UPDATE: Microsoft heeft deze nieuwe probleemoplosser en fixer uitgebracht om specifieke problemen op te lossen met betrekking tot het niet starten van Windows Store-apps op Windows 10 met meerdere gebruikersaccounts. Bekijk het ook eens.

probleemoplosser voor windows-10-store-apps