Hoe Mac-geformatteerde HFS + Drive op Windows te gebruiken

Bestandsbeheer speelt de meest cruciale rol op een computersysteem. Het bepaalt hoe gegevens worden opgeslagen, georganiseerd en opgehaald van een opslagmedium. Met andere woorden, het scheidt eenvoudig gegevens op de schijf en tagt ze met bestandsnamen en andere attributen, samen met indexering. Zonder het bestandsbeheersysteem zouden de gegevens in een groot frame worden opgestapeld zonder dat het begin en het einde van de informatie kan worden getraceerd. Alle computersystemen zoals Windows, Mac en elektronische apparaten zoals ATM, smartphones maken gebruik van een bestandssysteem dat kan variƫren afhankelijk van het systeem.

Mac-geformatteerde HFS + Drive lezen op Windows

Microsoft Windows gebruikt FAT- , NTFS- en exFAT- bestandssystemen voor interne apparaten. Mac OS X maakt gebruik van het door Apple Inc ontwikkelde bestandssysteem genaamd HFS +. De Mac-geformatteerde schijven kunnen niet door het venster worden gelezen omdat het HFS + -bestandssysteem niet standaard door het Windows-systeem wordt herkend. Integendeel, de schijven die zijn geformatteerd met het Windows FAT32-bestandssysteem worden herkend door de meeste apparaten, waaronder Mac OS. Daarom zijn in de meeste gevallen de USB-drives en externe harde schijven geformatteerd met het Windows FAT32-bestandssysteem vanwege de uitstekende compatibiliteit die ze bieden. Als u echter toegang wilt tot Macs HFS + -stations op Windows, moet u mogelijk enkele aanpassingen doen om de Mac-geformatteerde stations te lezen. Men kan Apple HFS + Drivers installeren of HFS Explorer gebruiken om leestoegang tot de schijf te hebben die helemaal gratis is. In dit artikel leggen we enkele manieren uit om de HFS + -drive op Windows te lezen.

Gebruik HFS Explorer

HFS Explorer is een programma dat Mac-geformatteerde schijven kan lezen en ook de bestandssystemen zoals HFS, HFS + en HFSX kan lezen. Het is ook vermeldenswaard dat u de Java-runtime-omgeving nodig heeft om gebruik te maken van HFS Explorer. Zodra de installatie klaar is, zoekt en lokaliseert de HFS-verkenner automatisch het HFS + -bestandssysteem en biedt toegang tot die bestanden. De volgende stappen zullen u helpen bij het gebruik van HFS Explorer voor Windows 10.

Download en installeer HFS Explorer hier. Ga nu naar start en typ HFS Explorer.

Klik op de HFS Explorer-app . Hierdoor wordt een promptvenster weergegeven om de Java-runtime-omgeving te installeren. Klik op Ok om te installeren.

Start nu het systeem opnieuw op.

Zodra de installatie klaar is, sluit u uw Mac-geformatteerde schijf aan op een Windows-pc

Ga nu naar Start en typ HFS Explorer .

Open de HFS Explorer-app .

Ga naar Bestand en klik op Bestandssysteem laden vanaf apparaat om het Mac-geformatteerde station te openen.

Hierdoor wordt automatisch het HFS + -bestandssysteem geopend.

Nadat de bestanden zijn gevonden en geopend, kunnen gebruikers de bestanden uit HFS Explorer naar het systeemstation uitpakken.

Installeer Apple HFS + -stuurprogramma's

Een andere manier om toegang te krijgen tot de HFS + -bestanden in Windows 10 is door Apple HFS + -stuurprogramma's te installeren. Maar zorg ervoor dat u voor de verwerking Paragon en Mac Drive van het systeem verwijdert. In de volgende stappen wordt in detail uitgelegd hoe u Apple HFS + Drives installeert

Download hier het Windows-stuurprogrammapakket. Pak het gedownloade zip-bestand uit.

Kopieer de bestanden AppleHFS.sys en AppleMNT.sys .

Plak de bestanden in het volgende pad C: \ Windows \ System32 \ drivers.

Mac-geformatteerde HFS + Drive lezen op Windows

De volgende stap is om het bestand Add_AppleHFS.reg samen te voegen met het Windows-register . Om dit te doen Navigeer naar de gedownloade map en open het .reg-bestand genaamd Add_AppleHFS.reg .

Klik in het promptvenster op Ja en vervolgens op OK .

Start het systeem opnieuw op.

Zodra de installatie klaar is, sluit u uw Mac-geformatteerde schijf aan op een Windows-pc.

Ga naar Deze pc en zoek de Mac-geformatteerde schijf.

Deze methode geeft toegang tot alle HFS + -bestanden. Het is ook vermeldenswaard dat de bovenstaande oplossingen gebruikers alleen toegang geven om te lezen. De bovenstaande methoden kunnen niet worden gebruikt om de Mac-geformatteerde schijfbestanden te bewerken of te verwijderen.

Dat is alles.