Je apparaat is offline. Log in met het laatste wachtwoord

Er kan een tijd zijn dat u een bericht ontvangt. Uw apparaat / pc is offline. Meld u aan met het laatste wachtwoord dat op dit apparaat / pc- bericht is gebruikt, wanneer u uw Windows 10- of Windows 8-computer start en probeer in te loggen. Als u met dit probleem wordt geconfronteerd, kan dit bericht u helpen bij het oplossen van het probleem.

uw pc is offline

Dit probleem kan meestal optreden wanneer u een Microsoft-account gebruikt om in te loggen op uw Windows 10 / 8.1-pc en u het wachtwoord online opnieuw hebt ingesteld op uw Microsoft-, Outlook- of Hotmail-account, maar bent vergeten de wijziging op uw pc aan te brengen. Het is ook mogelijk dat u dit bericht ontvangt als u per ongeluk het verkeerde wachtwoord in het vak hebt getypt.

Het kan ook gebeuren na het installeren van Windows 10 Updates.

Je apparaat is offline

Hier zijn een paar dingen die u kunt proberen om uw Windows-pc te herstellen. Kijk welk scenario op jou van toepassing is.

1] Als uw apparaat is ingesteld om automatisch verbinding te maken met Wi-Fi, zorg er dan voor dat het correct is verbonden met internet of netwerk en start het opnieuw op.

2] Rechtsonder in het scherm ziet u netwerkpictogrammen waarmee u verbinding kunt maken met internet. Klik op uw WiFi / breedband-pictogram en een paneel wordt als volgt aan de rechterkant geopend:

apparaat offline

Verbind nu uw computer met internet en voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in.

3] Controleer of uw wachtwoord correct is en voer het vervolgens zorgvuldig in.

4] Zorg ervoor dat Caps Lock niet is ingeschakeld.

5] Onze auteur Arun Kumar voegt toe - Je kunt dit ook proberen. Start uw pc opnieuw op. Wanneer u bij het inlogscherm komt, houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u het Aan / uit-pictogram> Opnieuw opstarten selecteert. Nadat uw pc opnieuw is opgestart naar het scherm Kies een optie, selecteert u Problemen oplossen> Geavanceerde opties> Opstartinstellingen> Opnieuw opstarten. Nadat uw pc opnieuw is opgestart, selecteert u F5 voor Veilige modus met netwerkmogelijkheden. Ga naar Systeemherstel en kies een eerder goed punt en kijk of het helpt.

6] Maak eerst een systeemherstelpunt en voer vervolgens regedit uit om de Register-editor te openen. Navigeer vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_USERS \ .DEFAULT \ Software \ Microsoft \ IdentityCRL \ StoredIdentities

Vouw StoredIdentities uit en verwijder de sleutel van het Microsoft-account dat problemen veroorzaakt. Nadat u dit heeft gedaan, verwijdert u dit apparaat uit uw Microsoft-account door deze link te bezoeken. Probeer nu in te loggen en kijk of het werkt. U kunt dit apparaat altijd weer toevoegen aan uw lijst met apparaten in uw Microsoft-account.

7] Als u het wachtwoord online opnieuw heeft ingesteld, gebruikt u het nieuwe wachtwoord op uw Windows 10/8 pc.

8] Probeer hier uw wachtwoord opnieuw online te resetten, en gebruik nu het nieuwe wachtwoord.

9] Als uw toetsenbord is geconfigureerd om meerdere talen te ondersteunen, controleer dan of u de juiste taal gebruikt. U kunt de instellingen ervan in de taakbalk controleren. Meer hierover aan het einde van dit bericht.

10] Denk je dat je Microsoft-account is gehackt? Hier zijn manieren om een ​​gehackt Microsoft-account te herstellen. Als u denkt dat het door Microsoft is geblokkeerd, gaat u hierheen om een ​​geblokkeerd of opgeschort Outlook- of Microsoft-account te herstellen.

Als dit niet helpt, moet u mogelijk een systeemherstelbewerking of de optie PC vernieuwen uitvoeren.

Deze berichten over Windows Password Recovery en hoe u native kunt herstellen van verloren Windows-wachtwoorden, helpt u bij het herstellen van verloren, vergeten Windows-wachtwoorden. Probeer een freeware wachtwoordherstel-tool zoals Ophcrack, Cain & Abel Recover my Password Home Free of Offline NT Password & Registry Editor.

Laat ons weten wat voor u heeft gewerkt.

Zie dit bericht als je ontvangt Dat wachtwoord is onjuist. Zorg ervoor dat je het wachtwoord voor je Microsoft-accountbericht gebruikt tijdens het inloggen.

uw apparaat is offline